Link

Klik utk jawapan

Sax-Gold Ent

Terbaru di LELONGEMAS

SilverHunter

Sunday, June 13, 2010

Sambil ber"Muktamar", mai beli Dinar Kulim dan Dinar Muslim

Salam,

Musim kehangatan cuti sekolah ini menjadikan Kota Bharu Bandaraya Islam dipenuhi kenderaan drp seluruh pelosok negeri datang berkunjung ke negeri Kelantan. Ditambahan pula, sekarang ini telah berlangsung Muktamar Pas di Putik, Pengkalan Chepa. Ia menambahkan lagi suasana di sekitar bandar Kota Bharu yg diibaratkan pada waktu malamnya seperti siang pada hari bekerja, ini kerana tidak putus kenderaan bertali arus di sepanjang jalan raya. Mungkin setelah siapnya "Jambatan Sultan Ismail" (yg pernah dijangka siap semasa zaman Tun Abdullah dahulu), maka akan melancarkan lagi perjalanan trafik jalan raya. ( tak tahu bila nak siap kah kah kah...)

Dalam pada itu, mari kita ambil kesempatan drp kehangatan dan kesibukan ini, ditambah pula dgn kenaikan harga emas di pasaran membeli Dinar Kulim dan Dinar Muslim yg harganya adalah kompetetif yg dijual oleh Dinar Gold Ent a.k.a Omar Kulim dan Sax-Gold Ent... Hubungi segera mereka krn pada masa2 tertentu harga yg akan anda dapat adalah amat menarik. Lawati http://www.dinarkedah.blogspot.com/    untuk melihat harga terkini. Pilihan barangan drp Dinar, gold bar, barang kemas, dirham dan silver bar da sebagainya boleh didapati di sini.

Akhir kata, sambil bermuktamar marilah membeli emas dan dinar serta perak untuk simpanan masa hadapan dan sbg kekuatan ekonomi Islam di masa hadapan. Anda adalah generasi penggerak yg akan dikenang oleh generasi akan datang. Insyaallah...

Wasalam


Sax-Gold

p/s: boleh jenguk jugak http://www.lelongemas.blogspot.com/ dan http://www.e-dirham.blogspot.com/

1 comment:

  1. This is such an informative post. You have a lot of really great points. I wish I had this post as a resource when I started blogging.
    E Dirham Services.

    ReplyDelete

SAX-GOLD at Mudah.Com

Panduan Zakat Emas Anda

Borang Pesanan

Nama:
No Tel / HP :
Email Address:
Pesanan :
Belian lain, sila nyatakan:
Penghantaran: Ambil sendiri
Pos Laju
Simpan dahulu
Alamat :

Free email forms

Iklankan Produk di sini

Iklankan Produk di sini
Tambahkan network anda di sini