Link

Klik utk jawapan

Sax-Gold Ent

Terbaru di LELONGEMAS

SilverHunter

Wednesday, September 23, 2009

INGIN DAPATKAN PERAK MENTAH (SILVER RAW MATERIAL)



Bagi peminat emas yg ingin menyimpan Perak sebagai satu alternatif adalah digalakkan. Anda boleh menghubungi saya utk mendapatkan harga. Stok adalah berdasarkan kepada harga harian pasaran.

Sebagai pengenalan, harga semasa Perak adalah dalam lingkungan Rm 1900- 2000/ 1000 gm. Sesiapa yg berminat boleh hubungi utk keterangan lanjut.

PERINGATAN: (Produk yg dijual adalah dalam bentuk mentah (raw material) )
Sila lihat gambar untuk lebih jelas.

10 comments:

  1. wow.... ini sudah bagus...
    used silver pula bagaimana bro...

    ReplyDelete
  2. opp... kalau ikut harta kitco, harga silver 16.76/oz... kalau begitu 0.538/gm = RM1.90/gm = RM190/100gm...

    yang mana satu betul bro...

    ReplyDelete
  3. Sorry bro... typo error tu hi hi hi... thanx for the info actully per 1 kg tu

    ReplyDelete
  4. used silver kita amik jugak.... Stok agak susah nak di cari... tapi Insyaallah boleh dapat..

    2 ke 3 kilo satu hari boleh dapat...

    ReplyDelete
  5. Asm.. Ada jual silver coin tak? Saya berminat jugak. Kalau beli raw silver, macam mana nak jual nanti

    ReplyDelete
  6. Ada peluang Taufik..... hu hu hu

    Zaks. silver coin in progress.. mungkin 2,3 bulan lagi ada company nak buat tu... kalau tak buat apa depa borong banyak2.

    Silver ni leh buat stok dulu... ada org akan beli.. percaya lah. tapi tggu harga naik tinggi sikit baru jual... kalau macam mggu lepas beli mmg cantik.... harga agak rendah

    ReplyDelete
  7. saya ada perak mentah/raw, kalo ada berminat boleh hubungi saya, harga di jamin murah, harga dari penambang silver di indonesia, thanks, syam_untract@yahoo.com, +623618072560

    ReplyDelete
  8. minimum amount utk beli siilver raw berapa?

    ReplyDelete
  9. Thank you for sharing your info. I truly appreciate your efforts
    and I will be waiting for your further post thank you once again.


    my weblog ... acai ultra lean review

    ReplyDelete

SAX-GOLD at Mudah.Com

Panduan Zakat Emas Anda

Borang Pesanan

Nama:
No Tel / HP :
Email Address:
Pesanan :
Belian lain, sila nyatakan:
Penghantaran: Ambil sendiri
Pos Laju
Simpan dahulu
Alamat :

Free email forms

Iklankan Produk di sini

Iklankan Produk di sini
Tambahkan network anda di sini